Nina Ontwerpt

Interieurontwerp, styling & grafische vormgeving

Werkwijze

Interieur ontwerp

Elk interieur ontwerp begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Voorafgaand aan het gesprek, krijg je een vragenlijst opgestuurd zodat ik voorbereid bij u langs kan komen. Tijdens het gesprek bespreken we de wensen en verwachtingen en bekijken we de ruimte(s). Aan de hand van het gesprek wordt er een passende offerte opgesteld.

Iedereen heeft zo zijn eigen stijl en voorkeuren. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we opzoek naar de stijl, kleuren, sfeer en materialen die je mooi vindt en het beste bij jou passen. Op basis hiervan maak ik vervolgens een moodboard. Aan de hand van het moodboard kunnen we vervolgens kijken of we op één lijn zitten en dus door kunnen naar de volgende stap.

Als de stijl en kleuren bepaald zijn, ga ik aan de slag met het ontwerp. Al tekenend ga ik opzoek naar een passende indeling van de ruimte(s). Hiervoor zijn vaak meerdere mogelijkheden die ik graag aan u wil laten zien aan de hand van 2D en/of 3D tekeningen, afhankelijk van het gekozen pakket. Naast een passende indeling ga ik ook kijken welke meubels, verlichting, raamdecoratie, kleuren en/of accessoires het beste in jouw interieur passen. Hierbij wordt zowel gekeken naar de esthetiek als de functionaliteit. Ik zorg er vervolgens voor dat dit bij elkaar een mooi totaalbeeld vormt.

Nadat het gehele ontwerp klaar is, kom ik de plannen bij jou thuis presenteren. In de presentatie licht ik de plannen toe en is er ruimte voor vragen. Aan het einde van de presentatie heeft u een duidelijk beeld van het ontwerp en kunt je vervolgens zelf aan de slag gaan met het ontwerp.

Ook voor je grafische ontwerpen ben ik je graag van dienst. Neem contact op voor de mogelijkheden.